1500 w 1.5kw dc input 45-90 v output 100 v 110 v 220 v 230 v gebruik solar grid tie controller omvormers met lcd-scherm 1500 w 1.5kw dc input 45-90 v output 100 v 110 v 220 v 230 v gebruik solar grid tie controller omvormers met lcd-scherm 1500 w 1.5kw dc input 45-90 v output 100 v 110 v 220 v 230 v gebruik solar grid tie controller omvormers met lcd-scherm 1500 w 1.5kw dc input 45-90 v output 100 v 110 v 220 v 230 v gebruik solar grid tie controller omvormers met lcd-scherm 1500 w 1.5kw dc input 45-90 v output 100 v 110 v 220 v 230 v gebruik solar grid tie controller omvormers met lcd-scherm 1500 w 1.5kw dc input 45-90 v output 100 v 110 v 220 v 230 v gebruik solar grid tie controller omvormers met lcd-scherm

1500 w 1.5kw dc input 45-90 v output 100 v 110 v 220 v 230 v gebruik solar grid tie controller omvormers met lcd-scherm

€283.79 €249.73
Op voorraad
w12

  Soort Unit: stuk
  Gewicht Pakket: 5.6kg (12.35lb.)
  Afmeting Pakket: 50cm x 35cm x 15cm (19.69in x 13.78in x 5.91in)
 • Modelnummer: TEG-1500W-WV
 • grootte: 50*35*15cm
 • Type: dc-ac
 • Uitvoervermogen: 1500w
 • Input Voltage: DC 45-90v


 • Solar Grid Tie Omvormer
  gebruiker Instructies voor Model TEG-1500W-WV-LCD
  'SGPV' (Kleine Grid Tie Fotovoltaïsche Systeem) de alleen plug en play kleine grid tie fotovoltaïsche systeem de stapelbare kleine grid tie fotovoltaïsche systeem
  INLEIDING
  de kleine type solar grid tie omvormer kan verkrijgen de zonne-energie van zonnepaneel, en kan tie de grid through zijn output kabel zonder extra apparatuur. de installatie is zeer handig en betrouwbaar.
  We noemen de systeem combineren met kleine solar grid tie omvormer en zonnepanelen als 'SGPV'. het systeem omvat zonnepanelen en kleine type grid tie omvormer. zonnepanelen kunnen mono silicium, polygon silicon, niet-kristal film of andere materiaal dat kan transformeren zonne-energie om elektrische energie. de power van netkoppeling moet worden afgestemd op de power van zonnepanelen aangesloten. zodat de power sgpv is gedefinieerd door zijn zonnepanelen, het kan standaardisatie volgens de werkelijke gebruik.
  de omvormer kan aangesloten elke outlet thuis, wanneer deze lijn run door de conventionele elektrische netwerk. de kleine grid tie monitoren de volume, frequentie en fase van het huis net produceren dan sinus dat de frequentie en fase zijn als hetzelfde als de raster, en het volume is een beetje hoger dan de raster, dan volgens de huidige gecontroleerde PWM om de uitgangsvermogen de grid. de kleine netkoppeling gewoon steekt macht wanneer de home grid is op.
  als de zon schijnt, de PV panel zal produceert DC spanning, en de netkoppeling zal veranderen de DC spanning naar AC voltage en steekt macht om de home grid. wanneer het totale vermogen van elektrische apparaten die behulp in de huis groter is dan het uitgangsvermogen van de omvormers, deze power van de omvormers zal worden verbruikt in huis, dit zal vertragen de power meter, anders de verschil het uitgangsvermogen van de omvormer tussen de totale gebruikt power van de apparaat gaat uit van het huis naar de grid.
  VOORDEEL
  er vele voordelen sgpv vergelijken met de traditionele raster tie systeem.
  1. Lage kosten en eenvoudige installatie-SGPV kan volledig gebruik maken van alle soorten gebouwen ' oppervlak dat gezicht om de zon in de stad evenals snelle en eenvoudige installatie van solar modules en grid tie omvormer. het zeer lage onderhoudskosten.
  2. Gratis combinatie-SGPV kan als een afzonderlijke raster tie systeem en kan setup als een grote solar array met veel van hen. de hoeveelheid SGPV in de array is gewoon volgens uw desire. als u planning installeren een raster-tie PV systeem, in een algemene manier, de solar array en omvormer moeten zorgvuldig worden afgestemd om zorgen dat de omvormer spanning en power grenzen zijn niet overschreden. wanneer u wilt verhogen meer zonnepanelen, en als de totale vermogen van de zonnepanelen overschrijdt de toewijzing grid inverter, het is noodzakelijk de kosten verhogen van een grid inverter.
  3. Combinatie sgpv niet interact-De traditionele solar grid tie systeem, ze bieden eenheden variërend in hoge vermogen en deze units zijn modulair dus u kunt meerdere eenheden operationele parallel voor grote solar arrays. hoewel, de traditionele grid inverter heeft MPPT feature (Maximum Power Point Tracking), maar de maximale power point is volgens de gehele serie qua zonnepanelen array, als de prestaties van een stuk van zonnepanelen in het systeem, voor sommige reden, zoals bladeren, vogelpoep, stof, shadow, enz., degradeert, de prestaties van de gehele zonne-energie systeem afnemen.
  SGPV heeft geen dergelijk nadeel. als de prestaties van een stuk van zonnepanelen in het systeem degradeert, dit gewoon effecten dit stuk zelf, zal invloed op andere SGPV in het systeem.
  4. Verbeteren de efficiëntie van de gehele zonne-energie systeem-In traditionele raster tie systeem, de zonnepanelen zijn in serie dus de MPPT van de omvormer volgens de totale panelen in serie niet elke panel, maar er verschil tussen elke panel, dus niet elke panel werkt het maximale vermogen, dit zal de totale vermogen van deze panel in serie.
  maar SGPV heeft geen dergelijk nadeel. omdat elke inverter sgpv heeft MPPT functie, dus elke panel werkt het maximale vermogen, dit zal de efficiëntie van de gehele systeem.
  5. Lage stroomverbruik-meeste onderdelen in de kleine grid-tie omvormer zijn digitale ICs en lage power MCU, dus de stroomverbruik van het laag, hoewel de hoeveelheid van grid tie omvormers is toegenomen, maar dit zal niet verhogen stroomverbruik van de gehele systeem.
  lcd-scherm Functie: elektrische parameters meetfunctie (spanning, stroom en actieve power, elektrische energie). Running tijd functie (opnemen belasting cumulatieve werktijden). terug licht functie. Power down data besparen functie (besparen de aantal kWh, werking tijd). grote lcd-scherm (display spanning, stroom, actieve power, cumulatieve running tijd
  INSTALLATIE
  de individuele systeem sgpv Figuur 1. Installeren de zonnepaneel van de SGPV op een geschikte locatie die sunshine kan bestralen op, aansluiten kabels van het zonnepaneel naar de DC input terminals van de kleine netkoppeling van de SGPV, invoegen de plug van de omvormer in de aansluiting van de home grid. na deze, als de zon schijnt, de SGPV zal converteren de zonne-energie het huis net.

  Tags: Goedkoop 1500 w 1.5kw dc input 45 90 v output 100 v 110 v 220 v 230 v gebruik solar grid tie controller omvormers met lcd scherm, Hoge Kwaliteit 1500 w 1.5kw dc input 45-90 v output 100 v 110 v 220 v 230 v gebruik solar grid tie controller omvormers met lcd-scherm, Chinese Omvormers & Converters Leveranciers.

 • Recensies (0)

  Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten